Isnin, 7 Februari 2011

GIVEAWAY 1001 FOLLOWERS MAH@MAHU


Jom join klik kat SINI
tarikh tutup:12.02.2011


Setelah mama skodeng-skodeng blog m@mahu nie mama rasakan tuan punyer blog nie seorang yg keratif ,berasal dari pahang kot..follower je dah 1000+..nmpak sgt lah kan memang deboom ini blog..entri-entri die pon memang menarik merangkumi semua aspek yg terkini antaranya tentang kesihatan,hiburan,teknologi,info-info tentang makanan(yg nie mama pling suke baca)berita-berita masalah dalam n luar negeri n macam-macam lg lah..nielah serba sikit pandangan mama pasal blog nie.lau u allz nak tau banyak lg,g lah guling-guling kat BLOG DIA NIH..mama percaya pasti u allz puas ati..

Untuk blog si penaja ga nie pulak,setelah di skodeng-skodeng oleh mama,berasal dari pahang juga,blogger muda nie..entri-entrinyer pon senang nak faham,x byk yg ditulis,hanya melalui pic-pic je cara dia nak bercerita dan menggambarkan ape yg ingin disampaikan..kebanyakkan ape yg disampaikan menceritakan tentang kehidupan dan keindahan alam ciptaan tuhan.. 

1 comments:

MahaMahu berkata...

thanks telah joint contest ni tapi mama tak tinggalkan email untuk di hubungi nanti.. harap dpt send semula yer email anda.. lain2 lulus...

mama rayyan menulis