Sabtu, 9 April 2011

Cepat-cepat..Dak mucuk masyam nak umumkan pemenang 1st Ga Mama Rayyan

Salam Sayang Sume...



Saya Muhammad Rayyan Hakim mewakili mama saya dengan ini ingin mengucapkan berbanyak terima kasih di atas kesudian auntie&uncle join Ga yg dianjurkan oleh mama saya.terima kasih juga kerna mengvote mama saya tok Raihana kurung giveaway....taun nie mama saya pakai baju raya free lah...hehehehe..Semoga persahabatan yg terjalin antara mama saya &autie,uncle akan terus berkekalan..Jgn Lupa singgah kat belong mama saya nie yer...Oklah oleh sebab mama dah bg kuasa kat saya untuk mencabut undi untuk mencari pemenang Ga nie..so dgn lafaz bismillah saya nak umumkan pemenang yg bertuah yg telah dicabut oleh saya...
*
*
*
jeng3x
*
*
*
*
*
*
 alamak!!!!!!blum cabut lg lah...huhuhuhuhu...ok2..jom2 kita tengok sape yg bertuah...






 PEMENANG BERTUAH YANG PERTAMA........




TAHNIAH PADA JASMIN IBRAHIM



PEMENANG BERTUAH YANG KEDUA
*
*
*
*
*
*
 *
*
*
*
*
*
 TAHNIAH PADA CT NURKIJAH




DAN PEMENANG BERTUAH YANG TERAKHIR 
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
TAHNIAH PADA UMI ROZA
Tahniah diucapkan pada pemenang...pada yang kurang bernaseb baik ..jangan lah sedih2 yer..lau auntie2 sdih..saya pon sedih ooooo..uwaaaaaaaa!!!ikutkan hati saya nak cabut sume je kertas undi tuh...nak bg sume jd pemenang..tapi apakan daya..bajet mama saya seciput jer..t nak beli pampers saya x cukup duit pulok....hehehehhee...mmm x pe2..mungkin bukan rezeki  auntie2 kat cini kan....dan pada para auntie2 yg menang tuh antarkan detail kat email mama saya yer...(rayyanhakim27@yahoo.com)
pssssssttttttt....tunggu kemunculan Contest @ GA dari mama saya k...

9 comments:

Fieda berkata...

tahniah kpd yg menang..

..m@m@ T0meLL.. berkata...

cedih ni rayyan,nape xcabot name auntie,sob..sob..

btw congrats pd yg meng :)

Izan Ishak berkata...

tahniah pada semua yg menang~

Jasmin Ibrahim berkata...

hahaha...DAPAT!!!!!!!!!!!!!!! nnti sy send k...TAK SANGKA...hahahaha

mamasuri berkata...

comel sungguh yang tukang cabut undi tu..hehehe..apapun tahniah pada pemenang...

iyou berkata...

rayyan.... nape x cabut nama akak.. huhu.. nway, congratz to ol winners! =)

nadiah berkata...

tahniah bt semua pemenang

umie roza berkata...

bersyukur sangat rayyan cabut nama auntie...
first time menang ga... suker2...

ctnurkhijah berkata...

alhamdullillah...TQ rayyan cabut nama auntie

dah email detail

mama rayyan menulis