Rabu, 6 April 2011

pemenang contest Tercipta untukku!!!

Salam Sayang Sume,


Seperti yg mama janjikan,arini mama akan mengumumkan pemenang tok Contest Tercipta Untukku by Mama Rayyan...Sebelum kita tau pemenang-pemenangnya..mama ingin mengucapkan ribuan terima kasih pada sume peserta contest..Uallz sume memang sporting abes..Untuk pengetahuan sume poning jugak incik chenta nak pilih...huhuhu... Keputusan telah diadili 100% oleh Incik Chenta..tiada campur tangan sesiapapon...Setelah selama 2 malam mata Incik Chenta berpinar-pinar menilik-nilik pic para peserta contest dan akhirnya berjaya jugak beliau menyerahkan keputusan  pemenang kpd mama....hohohoho....bukan setakat tiga pemenang utama yg dipilih oleh Incik Chenta..malah Incik Chenta telah menambah 3 hadiah saguhati untuk 3 org....Hadiah saguhati ini telah disponsor sendiri oleh Incik Chenta......Ok2...Uallz sume mesti x sbar kan?so mama akn umumkan dulu 3 pemenang utama yer......eh..eh... mama lak yg nerbes nie..hehehehe...



Dengan lafaz bismillah mama mengumumkan pemenang tempat pertama jatuh kepada
                                                                    *
                                                                    *
                                                                    *
                                                                    *
                                                                    *
                                           
                                                                      Puan Ayu
                                                                           *
                                                                           *
                                                                           *
                                                                           *
                                                                           *




Dan tempat Kedua Jatuh kepada
                                                                             *
                                                                             *
                                                                             *
                                                                             *
                                                  
                                                                  enciksuami.

                                                                         *
                                                                         *
                                                                         *
                                                                         *


Dan tempat ketiga jatuh kepada
                                                                         *
                                                                         *
                                                                         *
                                                                         *
                                                                    Nida




 Tahniah pada sume pemenang..keputusan adlah muktamad...pada yg x menang..jgn lah sdih2  yer..mungkin rezeki uallz bukan dicni...mama kalau boleh nak bg sume jd pemenang...tp apakan daya..adatlah kan bertanding..ada menang & kalah...:)Terima kasih pada yg sudi join contest yg x seberapa dari mama nie..salah dan silap semasa contest ini berlangsung..harap maafkan yer....EH..EH..apa mama mengarut nie..mama belum umumkan lg pemenang saguhati kan??apadaaaaa........ok.ok...moh2 kite tgok sapa yg kena.....




pemenang saguhati yg pertama ialah
                                                                 *
                                                                 *
                                                                 *
                                                                 *
                                                                 miszsunsweetz.



                                                                 princessdelliza



 



ketiga -tiga pemenang saguhati ini akan menerima  setiap satu hadiah ini...

Tahniah sekali lg buat sume pemenang...yg kurang bernasib baik..jomlah join 1st-ga-mama-rayyan...mana tahu rezeki anda ada kat situ...:)

*Pada pemenang sila emailkan details diri,alamat n no pon di  rayyanhakim27@yahoo.com..

     sEkiAN..Assalammualaikom...

11 comments:

amiey lee berkata...

heee congratss pada yang menang...

tq ye anjurkan contest nih..

Rin_Aff berkata...

tahniah semua pemenang...

airis naufal berkata...

Ya Allah.. mcm tak percaya saya yang menang tempat pertama tu.. entry kemenangan sya dh update kat personal blog saya.. tq so much to penganjur n encik chenta sbb pilih pic aya.. terharu rasa..

http://airisnaufal.blogspot.com/2011/04/alhamdulillah-menang-tempat-pertama.html

Mama Kyra berkata...

congrats pd yg menang..

meowww cat berkata...

time kasih mama rayyan..
jap ag nak update kat blog ttg kemenangan ni...

Mama Zharfan berkata...

congrats to all winners

JOM vote MZ kalau sudi!

Nida berkata...

Alhamdulillah... rezeki..

Terima kasih Mama Rayyan...nanti Nida emailkan maklumat ye..

Terima kasih sekali lagi...:)

♥Princess Delliza♥ berkata...

mama tgk tutorial ni k....

http://www.lyssasecret.com/2011/01/tutorial-cute-cursor.html

Encik Suami berkata...

Syukur Alhamdulillah.Tak sangka sebenarnye boleh dpt tpt kedua.Sbb sblm keputusan keluar..masa sy tgk gmbr2 peserta lain..sume bagus2 belaka.

Sesungguhnya...ai laik pic yg dipertaruhkan oleh puan ayu.Susah nak dpt rakam gmbr mcm tue.
Sekalung TAHNIAH pada Incik Chenta kerana pilihan anda adalah tepat.

To wife incik chenta..terima kasih kerana menganjurkan contest ini.ai laik.

To Puan ayu,TAHNIAH..mmg ai dh agak yg puan ayu akan menang tpt pertama.

BRO_MONDAY berkata...

mama rayyan : wah!!! ai x menam... tapi x pe, ai x putus asa...rezeki peserta lain..('',) insyaAllah ada lagi kontez camni, ai nak join...TAHNIAH semua pemenam...bro sichan, tahniah gak buat yu!!! ai laik dis...

cBk berkata...

hehe..laen kali ada contest gtaw saya ek..heee

mama rayyan menulis