Jumaat, 28 Januari 2011

BEN ASHAARI BLOG

Masa bw td ..mama terjah blog otai kite nie..BEN ASHAARI..teruja pulak nak join bloglist BEN..hehehe..jum join klik kat SINIBEN ASHAARI

  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG >done<
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini ..>done<
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini .. *mama rasa 2x jer...Jumlah entri setakat nie baru 97 jer...
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..*ape yg mama tahu BEN ni adalah antara blog yg popular so dh tentu byk blogger yg berpusu2 terjah blog die,so kat situ t bolehlah promote blog mama yg x seberapa nie..
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular ? *Lau blog mama dh popular ,mama pon akn ikut jejak cam BEN ni.tolong promote blog2 lain..so dptlah dorang naikan blog2 masing2..hehehehe n di samping tu gak leh tambah pendapatan kat nufnang...

1 comments:

Hot Mama berkata...

gud luck mama...
yat pun join jugak ni :)

Entri Terkini : BEN ASHAARI BLOG

mama rayyan menulis