Rabu, 26 Januari 2011

Special Giveaway From Moscow


macam biasalah yer nak join klik je kat SINI

Mama nak tagged:http:mizzfieza.,-miszsunsweetz,mamatomel.,mimie,gadislesungpipi.
 
JOM TENGOK SYARAT2NYER
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011

2 comments:

norakhtar berkata...

Mintak maaf mama rayyan..: soklan 5 telah diubah atas sbb2 tertentu..sila check semula..

MataHati @ MH berkata...

semoga berjaya dalam giveaway ni. ;)

mama rayyan menulis