Sabtu, 1 Januari 2011

CONTEST 'BUDAK BEDAK'

Hehehe...mama nak join gak lah contest nie..menang @ tidak x penting..just tuk suka2 je..tp lau menang tu dah kira bonus lah..hehehe...tarikh tutup contest ni pd 31 jan 2011..

pada yang nak join tu meh lah klik kat sini SINI YO




Gambar yg nak mama pertaruhkan off coz lah gambar dak ucuk mama ni..heheehe
                                                  :
                                                  :
                                                  *
                                                                         

see..tersengih2 masa mama ngah menjerit ngok muka die...

muka sedih je coz die ingat mama nak marah kat die...padahal waktu ni mama ngah ketawa smpai x engat..


Tersebutlah kisah di pagi yg indah...sedang mama sbuk mengemas barang2 mandian dak ucuk ni tuk diletak di tempat asal..mama terlupa nak mengambil bedak yg kebiasaan hanya dipegang je oleh dak ucuk nie..ntah di mana silapnye mama terlupa tok menutup balik penutup bedak tuh...mama x sangka lah pulak dak ucuk ni boleh menempelkan bedak tersebut kat muka sendiri..selama ni dak ucuk just tengok jer mama menempelkan bedak kat muka die...hahahaa..lawak mama tgok dngan gaya tersendiri menyapu bedak kt muka...pecah perut mama ketawa..waktu kejadian ni hanya mama sorang je kat umh...kelakor memang x engat...adoyaiiiiiiii...dak ucuk..dak ucuk....!!

1 comments:

wsnorzehan berkata...

terima kasih kerana join contest ni...

mama rayyan menulis